Diensten

Wij bieden onze klanten eersteklas resultaten

Lead generatie van de hoogste kwaliteit

Genereren van leads is eenvoudig. Genereren van goede leads is een ander verhaal.

Acquisitie van nieuwe klanten

Een goede online aanwezigheid is tegenwoordig meer dan het hebben van een goede website

Deskundigheid

Wij verzorgen diverse online campagnes voor zeer uiteenlopende diensten en producten, maar de meest prominente zijn voor

Duurzame energieoplossingen

Zonnepanelen, zonneboilers, isolatie, ramen en deuren enz. Steeds meer mensen realiseren zich dat duurzame energieoplossingen besparend werken, wat inhoudt dat meer mensen ze willen kopen. Bent u op zoek naar klanten die interesse hebben in duurzame energieoplossingen? Bespreek met ons hoe u uw klantenbestand op dit gebied kunt vergroten.

Electieve chirurgische ingrepen

Klinieken en ziekenhuizen richten zich tegenwoordig steeds meer op het uitvoeren van electieve chirurgische ingrepen. Maar hoe bereikt u de juiste klanten? Of u nu optometrie, oogzorg of cosmetische chirurgie biedt, Netofex kan u helpen uw klantenbestand uit te breiden. Neem nu contact met ons op.

Financiën / verzekeringen

In de zeer concurrerende en altijd veranderende markt van financiële en verzekeringsproducten is innovatie en groei ongelooflijk belangrijk. Men is op zoek naar meer zekerheid voor het gezin en het verzekeringswezen in het bijzonder ziet wereldwijd een spectaculaire groei. Bespreek een efficiënte strategie met Netofex om een nieuwe groep klanten te werven in de landen waar u opereert.

Overig

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Als u een product of dienst hebt en op zoek bent naar manieren om online nieuwe klanten te vinden, bel ons dan gerust. Wij vinden het heerlijk om nieuwe en effectieve strategieën voor onze partners te bedenken. Wij hebben meer dan zes jaar ervaring in een uiterst concurrerende wereldwijde markt. Zorg ervoor dat u daarvan profiteert en uw eigen groeidoelstellingen haalt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Het verhaal

Het kantoor van Netofex is in Groningen. Een geweldige stad met een goede sfeer waar veel startups ontstaan, mede dankzij de samenwerking tussen overheid, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Zeg het niet tegen een Amsterdammer, maar Groningen is echt the place to be momenteel!

Netofex is in 2010 opgericht door Bart ter Maat, een jonge en slimme internetondernemer met een scherp oog voor resultaten en klantgerichtheid. In 2012 kwam Gertjan Koops van ’t Jagt erbij, en sindsdien is Netofex gestaag gegroeid met een solide basis en de hoogste klantbeoordelingen. Het team van Netofex is een goede balans tussen jonge innovatieve en oudere, meer ervaren, marketingprofessionals. Gezamenlijk verzorgen zij online campagnes voor klanten overal ter wereld.

Bart ter Maat

Oprichter, Managing Director en mede-eigenaar van Netofex

Direct na het afronden van zijn opleiding Bedrijfsadministratie en Economie richtte Bart Netofex op. Als een echte innovatieve ondernemer is hij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor Netofex en haar klanten. De wereld van online marketing heeft weinig geheimen voor Bart en vanwege zijn grote belangstelling voor nieuwe technologieën is hij vaak een pionier voor wat betreft het implementeren van innovaties in online campagnes. Momenteel traint hij voor een triatlon en neemt hij deel aan 'Parkours'. Hij is dol op zijn gezin, op zijn hond Bo en kan geen dag zonder koffie.

Gertjan Koops van ’t Jagt

Managing Director en mede-eigenaar van Netofex

Gertjan is het commerciële brein achter Netofex. Hij begon zijn loopbaan als Sales Manager bij Dell. Vanaf daar waagde hij zich in online marketing, waar hij zich richt op business development. . Sinds de komst van Gertjan bij Netofex in 2012 is het bedrijf gestaag maar zeer zeker gegroeid terwijl klantentevredenheid hoog bleef. De filosofie van Gertjan is om klanten te allen tijde als partners te beschouwen met een gezamenlijk doel: gezonde en duurzame groei. Gertjan is een echte familieman en dol op sport, muziek en reizen.

Contact

Stuur ons een bericht