Vacatures

Netofex is een innovatief en snelgroeiend bedrijf en wij zijn altijd op zoek naar geweldige teamleden. Als jij goed bent in online marketing, data-analyse of web-application development en je woont in of rond Groningen, neem dan contact met ons op. We vernemen graag van je!!


Netofex is een flexibele en niet-verzuilde organisatie. Wij houden ons verre van het wollige gepraat dat veel marketingbureaus kenmerkt. Wij houden van meetbare resultaten en van mensen die met beide benen op de grond staan. Wij zijn actief op zoek naar een goede balans in diversiteit in ons team. Laat leeftijd, geslacht, geloof of handicap je er dus alsjeblieft niet van weerhouden om bij ons te solliciteren. Het enige wat wij van je vragen is dat je echt goed bent in wat je doet, dat je heel graag nieuwe dingen leert en dat je in een dynamisch bedrijf wilt werken. Als je meerdere talen spreekt is dat een echte bonus. In ruil daarvoor bieden wij je heel veel professionele mogelijkheden in de voorhoede van online marketing, tegen een meer dan fatsoenlijke beloning. Wij werken in een professionele en toch gezellige ruimte in het centrum van de stad Groningen. Wij bij Netoflex geven niet veel om hiërarchie; wij waarderen onze teamleden voor waar ze goed in zijn en geven ze volop ruimte voor ideeën en initiatieven. Wij werken hard en hebben net zoveel plezier. Klinkt je dat als muziek in je oren? Neem contact op en laat ons weten dat je interesse hebt!


Stagiair(e)s kunnen zeker ook bij ons terecht. Wij hebben stagair(e)s in de volgende gebieden gehad: Management voor Kleine bedrijven en Detailhandel, Webontwikkeling, Toepassingsontwikkeling, Multimedia Design en Technologie, Big Data analyse (Econometrie), Online Marketing, enz. Als je in deze gebieden een studie volgt bestaat er grote kans dat we samen een relevante stage kunnen definiëren. En weet je wat we zo leuk vinden over onze stagair(e)s? Dat veel ervan na hun afstuderen terugkomen. Wij zien dat als een groot compliment.

Contact

Stuur ons een bericht